Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken.
Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?

Scherpe all-in tarieven

Scherpe regionale tarieven

Regio-rolcontainer.nl wil graag alles transparant houden, wat verwachten we van onze klanten en wat mogen onze klanten van ons verwachten?

Een van de belangrijkste aspecten van een samenwerking is naast de service ook de prijs. Wat de kosten zijn voor het ledigen van de rolcontainer communiceren wij open en duidelijk. We willen geen verrassingen achteraf.

All-in tarieven

Alle tarieven die wij op onze website hebben staan zijn all-in. Dit wil zeggen dat de tarieven inclusief verwerking van het afval, milieutoeslag, transport, en huur(afhankelijk van de ledigingsfrequentie) zijn. Je hebt dus 1 duidelijke prijs voor de complete afvalverwerking.

Facturatie

Wij factureren vooraf per kwartaal.
De betaling kan op meerdere manieren voldaan worden, zo kun je kiezen voor een automatische incasso, een betaling met een overboeking per bank of een betaling met IDeal.
Wij versturen de factuur in de eerste week van het nieuwe kwartaal.

 

Vaste tarieven Vanaf 5,- euro per maand
Vaste tarieven All-in tarieven
Maandelijks opzegbaar Maandelijks opzegbaar
Maandelijks opzegbaar Binnen 5 werkdagen leverbaar
Snelle levering Gratis plaatsen in heel Nederland
Maandelijks opzegbaar Flexibele lediging van de container
 

Klanten over regio-rolcontainer.nl

8.8
Op basis van 6781 reacties

Bekijk alle reviews

“Prima ” Anoniem op 08-05-2021
“Super” O Janjua op 06-05-2021
“Goed” R Hester op 05-05-2021
“Snelle levering vriendelijke dame aan de telefoon. Ophalen duurde door drukte iets lager maar dat werd duidelijk gecommuniceerd. Vriendelijke chauffeur die een paar dagen later de container na een afspraak weer keurig ophaalde. Geen probleem met de parkeerplaats auto s.” H. Wildschut op 04-05-2021